Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
djyangce
tag
Gondolkodtam egy kicsit még. Ha csak letöltésre használnátok az ftp szervert, tehát nem átmeneti tárként, akkor egy CF kártya jó megoldás lehet. Megnéztem és a log nem lenne olyan sok (ezen is lehet állítani). Találtam az <a href=''http://www.linitx.com''>linitx.com</a>-on egy CF-IDE adaptert. 13 fontba kerül. Rá kell dugni egy floppy tápjára és egy ide kábelre. Kell hozzá egy CF káryta és már kész is van. Elvileg winchesterként fogja látni.
Nem tudom, hogy itthon lehet-e ilyet kapni, de ha igen és tényleg ilyen egyszerűen működik, akkor itt a megoldás.
(Annyiban jobb az USB_CF átalakítónál, hogy belső és közvetlenül az IDE-hez csatlakozik).
Yangce
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Független Samsung Galaxy S23 SM-S911B/DS apró hibával
- 16GB DDR4 3200Mhz ram
- Supra LoRad 2.5 Silver Anniversary edition 1,5 m
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 256GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Philips 34" 34M2C3500L/00 WQHD VA 180Hz HDMI/DP ívelt gamer monitor (019)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest