Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FÜLhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sajnos segíteni nem tudok, de nálam ugyanezt csinálta. Onnantól kezdve, hogy megvettem az IKEA-ban, napi szinten dobott le 3-5 levelet.
Aztán szüleimhez került, hátha ott jobban szereti a klímát, de továbbra is potyogtak a levelei, pedig teljesen más környezet, mint ahol én lakom.
Mikor legutóbb néztem, már egy nagy levele se volt meg, csak amiket újonnan hozott, de azok is lepotyognak, amikor még csak kb 1.5 cm-esek és világoszöldek.
-
Vigneau
félisten
Nos, valóban kb. ez a helyes leírás a metszésre. De én azt az elvet vallom, hogy szemre kell kihozni azt a formát, amit szeretnél. Általában először az aránytalanul nagy leveleket és túlhajtásokat távolítom el. Utána pedig megnézem, mi az, ami még nem illik a kívánt forma összképéhez. Bár az is igaz, én a magam szórakoztatására tartom ezeket a kis fákat, nem kiállításra szánom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GALAYOU GALAYOU R1 kültéri WIFI 2K kamera napelemes akkumulátorral
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h, 1000 watt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest