Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
nyuszika0216
üzenetére
Szia!
A csuda gondolta volna, hogy lombhullató. Ezt eddig nem vettem észre az írásokban...

A kínai szil tetszik, csak amiket eddig láttam, azok olyanok voltak, mint egy törzsön álló szinte átláthatatlan sövény. Ennek ennyire sűrűnek kell lennie? Elég fura, meg kell hagyni... A dugványozást olvastam korábban, meg azt, hogy számomra szinte elpusztíthatatlannak tűnik. Annyira nem kényes, ahogy olvasgattam.
Viszont amiket én kezdtem el, azokban nagyon bízom. Elég strapabírónak látszik a ficus benjamina. És még jól is lehet tekergetni.

Vigi
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest