Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz
AMD Power #10 üzenetére
na megnéztem a lap PDFjét, tényleg 2 fan csati van rajta:
cpu és chassis (12Vos, eredetileg ez házventi csatlakozó, ezt használod a VGA-hoz)
hát én kérnék kölcsön egy másik CPU-hűtőt, ha azzal nem csinálja, akkor a hűtő rossz vagy a kábele kontakthibás, ha csinálja, akkor meg elosztókábeles megoldást tudom csak...
ha hűtő kell: egy Spire Whisperrock IV-et vennék (ha még kapni, mert olcsó és jó), nekem is az van, 1,875 Volton 50 fok körül tartja a procit ilyen dögmelegben is, és nincs a házamban szellőzés, csak az oldallap van levéve
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Stellar Blade
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Cooler Master H500P Mesh Fekete számítógépház eladó
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest