- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz
AMD Power #10 üzenetére
na megnéztem a lap PDFjét, tényleg 2 fan csati van rajta:
cpu és chassis (12Vos, eredetileg ez házventi csatlakozó, ezt használod a VGA-hoz)
hát én kérnék kölcsön egy másik CPU-hűtőt, ha azzal nem csinálja, akkor a hűtő rossz vagy a kábele kontakthibás, ha csinálja, akkor meg elosztókábeles megoldást tudom csak...
ha hűtő kell: egy Spire Whisperrock IV-et vennék (ha még kapni, mert olcsó és jó), nekem is az van, 1,875 Volton 50 fok körül tartja a procit ilyen dögmelegben is, és nincs a házamban szellőzés, csak az oldallap van levéve
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Seasonic Vertex GX-1000 Gold - Új
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged