Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
válasz
jim_raynor70 #925 üzenetére
SZTAKI-nál egy ideig csak KOPI-s csomagokat osztogattak, ami nem fut Windows-on, látszik is a teljesítményen.
SETI-nél múlthéten valami tárhely gond volt, szokásos karbantartás keretein belül orvosolták, most meg memóriahibával küszködnek. -
válasz
jim_raynor70 #920 üzenetére
Nálunk megy a SZTAKI és az Einstein is; bár a SETI nálunk is leállt.
Ja, az utolsó stabil van fent. -
C0d3r
addikt
válasz
jim_raynor70 #890 üzenetére
-
Gyulus11
csendes tag
válasz
jim_raynor70 #870 üzenetére
Ha épp nincs leállás a SETI-nél akkor is elég lassan jönnek lefele a csomik.Én addig nyomogatom míg le nem jön
Ha már látom hogy elindul, de megszakad akkor csak túlterheltség lehet.
-
Gyulus11
csendes tag
válasz
jim_raynor70 #868 üzenetére
Igen volt leállás de az már hajnaltájt megszűnt. Nekem is bent volt 66 WU, de már azóta leszedtem.Sokáig az oldal sem volt elérhető.
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
jim_raynor70 #864 üzenetére
Megoldodott. Csak varni kellett 48 orat, hogy a Linuxos gep is kapjon Project ID-t, miutan indulhat a csomagok kiosztasa es szamoltatasa...
-
C0d3r
addikt
válasz
jim_raynor70 #861 üzenetére
Szinkronizáció megtörtént a BAM-al? Melyik projektről van szó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest