- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyulus11
csendes tag
A kihasználtságot úgy értettem h megállás nélkül megy.
Nekem a Seti 80-92% -- PrimGrid 99% -- Milkyway 99% -- DistrRTgen -- 99% -- GPUGRID -- 95-99% -- Collatz Conjecture 65-70 % Einstein 63-68%. De van mikor teljesen mások az értékek kivéve a DistrRTgen és a PrimGrid-nél. Nekem is vannak hasonló problémáim.De nekem csak akkor jelentkeznek ha a DistrRTgen csomi fut, akkor akad a youtube-on a video és még egy Flippert sem lehet játszani szaggatás,akadozás nélkül. A Milkyway-nél ha játszok közbe kicsi akadások vannak és nincs video lejátszási probléma és a GPUGRID-nél is hasonló a helyzet. Ebből azt szűröm le hogy mindegy mennyi %-on megy egy project csomagja mert a PrimGrid-nél 99%-nál is játszhatok bármit csinálhatok nem szaggat be.
Az is sokat számít hogy milyen proci van a videokártya mellett.Nekem hiába magas az órajel mégis jobban jártam volna egy Core2Duo procival alacsonyabb órajel mellett. Gyorsabb lenne a kártyám. Számít hogy milyen "utasításkészlet" van a prociba is. Mert a PrimGrid,DistrRTgen és a GPUGRID kevésbé használja a procit.A Milkyway cuda opencl csomagjai eszik a procimat, +ba a kártya mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest