- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyulus11
csendes tag
A kihasználtságot úgy értettem h megállás nélkül megy.
Nekem a Seti 80-92% -- PrimGrid 99% -- Milkyway 99% -- DistrRTgen -- 99% -- GPUGRID -- 95-99% -- Collatz Conjecture 65-70 % Einstein 63-68%. De van mikor teljesen mások az értékek kivéve a DistrRTgen és a PrimGrid-nél. Nekem is vannak hasonló problémáim.De nekem csak akkor jelentkeznek ha a DistrRTgen csomi fut, akkor akad a youtube-on a video és még egy Flippert sem lehet játszani szaggatás,akadozás nélkül. A Milkyway-nél ha játszok közbe kicsi akadások vannak és nincs video lejátszási probléma és a GPUGRID-nél is hasonló a helyzet. Ebből azt szűröm le hogy mindegy mennyi %-on megy egy project csomagja mert a PrimGrid-nél 99%-nál is játszhatok bármit csinálhatok nem szaggat be.
Az is sokat számít hogy milyen proci van a videokártya mellett.Nekem hiába magas az órajel mégis jobban jártam volna egy Core2Duo procival alacsonyabb órajel mellett. Gyorsabb lenne a kártyám. Számít hogy milyen "utasításkészlet" van a prociba is. Mert a PrimGrid,DistrRTgen és a GPUGRID kevésbé használja a procit.A Milkyway cuda opencl csomagjai eszik a procimat, +ba a kártya mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő