- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bár az ember tervez (és a család végez), de azért csak elkészült, aminek el kellett.

A fenti linken már a teljesen lefordított fájlok találhatóak, bár azért vannak magamnak kétkedésre jogot formáló dolgok. Ilyen a long és short term debt -ami nem tudom mi a fenét keres a BOINC-ban, hacsak nincs más értelmezése, mint a hosszú- és rövid lejáratú adósság-; valamint a working set size, aminél tudom, hogy mit jelent (azt a kötött (memória)területet, amelyiken 'munkavégzés' folyik), csak nem tudom olyan egyszerűen megfogalmazni magyarul, hogy rövid legyen és frappáns is (valószínűleg benne van ebben az is, hogy a Win7 bétáról lemaradtam, pedig egész éjjel próbáltam kulcshoz jutni, és akárhányszor próbálom letölteni a MS oldaláról a hivatalos verziót, mindannyiszor megakad a letöltés 5-15% között valahol - Flashget mellet is, és a FF beépített letöltéskezelőjével együtt is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Horgász topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest