- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bár az ember tervez (és a család végez), de azért csak elkészült, aminek el kellett.
A fenti linken már a teljesen lefordított fájlok találhatóak, bár azért vannak magamnak kétkedésre jogot formáló dolgok. Ilyen a long és short term debt -ami nem tudom mi a fenét keres a BOINC-ban, hacsak nincs más értelmezése, mint a hosszú- és rövid lejáratú adósság-; valamint a working set size, aminél tudom, hogy mit jelent (azt a kötött (memória)területet, amelyiken 'munkavégzés' folyik), csak nem tudom olyan egyszerűen megfogalmazni magyarul, hogy rövid legyen és frappáns is (valószínűleg benne van ebben az is, hogy a Win7 bétáról lemaradtam, pedig egész éjjel próbáltam kulcshoz jutni, és akárhányszor próbálom letölteni a MS oldaláról a hivatalos verziót, mindannyiszor megakad a letöltés 5-15% között valahol - Flashget mellet is, és a FF beépített letöltéskezelőjével együtt is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest