- Milyen processzort vegyek?
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shina
tag
Bizonyos projekteknél időközönként előfordulhat, hogy nincs éppen számolni való. Sok projekt egyetemi keretek közt fut, így nem meglepő, hogy nyáron esetleg kevesebb az aktivitás.
Tipikusan minden projekt honlapján van egy projekt/szerver státusz oldal, ahol láthatod hogy éppen mennyi munka várakozik, van folyamatban, stb. Asteroids@ például most éppen üresnek tűnik.
Ezért is érdemes több projektnek adakozni a számítási kapacitást, mert olyan szerintem még nem fordult elő, hogy sehol sem volt számolni való. Mondjuk nem tudom hogy a Science United mi alapján választ, én közvetlenül állítottam be a projekteket a sima BOINC kliensen keresztül és így mindig van munkája a gépeknek.
Hacsak nem valami őskövület gépen futtatsz, akkor nem kell gondnak lennie. Elég gyenge gépeken is elfutnak a projektek, maximum tovább tart egy feladat elvégzése. Csak példaként: nekem az egyik gépem ami BOINC-ot számol az egy leselejtezett vékonykliens két magos Celeron N3010 procival, 8GB RAM-mal, meg valami használt SSD-vel. Nem egy mai darab (2016-os gép és már akkor sem volt izmos amikor kijött a gyárból), de 0-24 fut és szépen gyűjti a pontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- No Rest for the Wicked
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest