Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
snorbi82 #370 üzenetére
"Ellenben a Teslat sem kellene ennyire elfogultan kezelni, mert nagyon sok baj van velük."
Szerintem nem kezeltem őket elfogultan. A hiba az hiba, bárki is követi el.
#374: Valóban szép. Nálunk a cégnél rengeteg BMW van, 1-estől 750-ig majdnem minden. Nekem az egyik főnököm M3-asa nagyon tetszik. Kívül-belül. Azt spec. elfogadnám, bár az se egy családi autó, és nekem alapvetően arra lenne szükségem. (Biznisz autónak persze jó lenne.)
A dizájnban meg igazad van. Nyilván nem az a lényeg, hogy nekem, aki a büdös életben nem lesz a vásárlójuk, mi tetszik, hanem az, hogy azoknak, akik viszont vennének, mi jön be, akármilyen ocsmány is az.
-
törölt tag
válasz
snorbi82 #372 üzenetére
De, teljesen így ment. A BMW AZONNAL elrendelte a visszahívást,.amint minden információ rendelkezésre állt.
Nem Kínában voltak az első visszahívások, hanem Dél-Koreában, 2018 július végén, augusztus elején pedig elindultak Európában is.Ne a bulvárszar TC-ből tájékozódj.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez most a legkisebb elektromos BMW, hiszen az i3 gyártása megszűnt. Ez viszont egy jókora SUV, még ha kisebb is, mint az iX3.
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest