-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz
Gsx-rr #53734 üzenetére
Feleségemmel ha megyek vmerre (ami per pillanat az esetek 90%-a), akkor mi is csak egyenesben vagyunk gyorsak (országút/autópálya), városban az útminőség miatt sem megyek gyorsan, meg úgy amúgy sem szoktam csak max +15-20km/h-val haladni, ha pedig netán épp jobb minőségű az út és gyorsabban veszem a kanyart, vagy kikanyarodok egy gyorsan érkező autó elé és ezért gyorsan gyorsítok menettempóra, akkor már jön a rinya jobbról h durván vezetek, úgyhogy minket ha Trabantok nem is (nem látok mostanság), de a Swiftek aláznak minden nap
Mind lámpánál, mind kanyarban. Én személy szerint a kanyarvadászatot ott engedtem el, mikor országúton 70es táblánál 160nal haladva a kanyarban (nem belátható, mert fák jobbra-balra) a kanyar közepénél ott volt egy őzike, aki szerencsére az utolsó pillanatban pont továbblépett...
De volt már csak kicsit gyorsabban véve a kanyart előre nem látható bicikliscsapat akik nem annyira mentek az út szélén + közben jött szemből kamion, vagy kanyar közepén vészvillogóval álló teherautó. Utóbbi 2 esetben az őzikés szitu tempójával már összetörtem volna a kocsit, szóval én már csak max. belátható kanyarban kanyarvadászkodom, abból pedig nincs sok, főleg nem egyedül közlekedve.(#53733) Ļantos : Igen, teljesen jól csináljátok, csak így tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ford topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest