- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67577 üzenetére
Ix3 -nál is ez van. Szerintem irritáló a körkamera. Akárhányszor mentem olyan kocsival,állandóan idegesítt,hogy egy kreált képet kapok és nem egy valóságot látom.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67570 üzenetére
Először három eurónak olvastam
-
FIREBLADE78
addikt
Istenem. Mindenki úgy tölt aki akar. Mit kell ezen cirkuszolni. Boring....
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Gsx-rr #67481 üzenetére
Akkor jövőre állandó szopás lesz. 100 m-re van egy ingyenes töltő,ahol 3 órát lehet max tölteni papír szerint,de mindig ott lóg egy micimici suv hibrid. 300-400 m-re két másik ac. Annyira szopás nem lesz,csak pénzbe kerül.
Ez a bmw charging card miért jó? Ingyenes töltök? -
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67375 üzenetére
De i4 nincsen. Csak 100 év múlva. Aki meg állandóan hosszú útra megy,az járjon dízellel.
-
FIREBLADE78
addikt
Ix3 és x1 teszt megvolt. Egyszerűen imádom az elektromos autót. B mód is isteni. Nagy a dilemma. Sajnos nem volt ix1,nagyon kíváncsi vagyok annak a teljesítményére. Árban kb ugyanaz a kettő. Belülről nekem jobban tetszik a x3. Kívül mindkettő szép.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67321 üzenetére
Nekem azt mondták,hogy a pénzesek autóba is fektetnek. Mivel szar a pénz értéke. Egyszer csak kipukkan putyin és helyreáll a világ. Már 3 éve szopás van. Viszont csökkent gáz piaci ára
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67319 üzenetére
Nem fog kipukkanni a lufi. Szart is eltudják adni. C mobilban kettő autó volt eladó, az összes többi mind eladva. ( Kapasbol 30 kocsi biztosan volt ott). Nem csökken a rendelési idő,csak a Szegedieknek jó a kvótájuk ix1-ből és még van egy két hely illetve ez eu gyártás.
-
FIREBLADE78
addikt
Holnap délután ix3, új x1 (sajnos nincsen i) tesztelés. Lehet a végén az ix1 lesz a befutó?!
Az a 320 ló nem lehet rossz vele. ix1 itt lenne decemberre ha gyorsan rámondjuk az áment.
-
FIREBLADE78
addikt
ix3 próbakör pipa. Megy,mint a mérgezett egér. Decemberre elvileg kész a kocsi,ha gyorsan megrendeljük. + 3 hónap a szállítás,ha nem süllyed el a tanker
Még a helyiektől egy ajánlatot kérek,aztán döntés.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67213 üzenetére
Most beszéltem wallissal. Örülj,hogy vehetsz. Adnak 5% kedvezményt,de úgyis drágább lesz mire ideér
ja és havi kettő i4-et kapnak. Mindenki elektromost akar venni.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67210 üzenetére
Azt kéne venni,de hogyan vegyek kocsit netről? Még egy rohadt szalonja sincs.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi #67193 üzenetére
Én sem szeretek kiköltekezni. Csak a hülyék verik a lóvét,ok egyszer élünk,de bármi lehet. Lásd mai világ. Elveszíted a munkád, vállalkozás becsődöl. Akkor mi van? Veszel kenyeret a Maldív szigeteki nyaralás emlékéből?
-
FIREBLADE78
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
Új M2....
-
FIREBLADE78
addikt
Télre jó az
-
FIREBLADE78
addikt
Sport módban nálam számok lesznek csak. Szerintem nálad nem lehet,mert az a alap,nem az extrás műszerfal.
-
FIREBLADE78
addikt
Napokban olvastam,hogy naponta 1x tankolhatsz és sok helyen csak 20 littyó. Ipse nem bírt tankolni kétszer. Lecsippantják a forgalmit oszt heló. Nálunk írta a helyi lap,hogy nincsen üzemanyag több kúton. Ország 2 vagy 3 ik legnagyobb városáról beszélünk.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Gsx-rr #66700 üzenetére
Akkor minek rendeltél elő elektromost? Kell nézegetni a dízelt is,mivel 20 litert lehet naponta tankolni szinte mindenhol. Tehát szarabb lett,mint az elektromos. Szombaton estem majdnem pofára amikor tartalékban álltam be a molhoz kukutyinfalván és közölte a.koma: magán? Mondom persze,jó akkor max 20 litert,ok?!
-
FIREBLADE78
addikt
[link] gyullad az i4 is
-
FIREBLADE78
addikt
Még mindig szkeptikus vagyok ezekkel a plug inekkel. Állandóan csak az akksit használod és ritkán bekapcsol a motor pár másodpercre. Pláne télen mennyire cseszi szét az élettartamot. Mindig mondják,hogy dízel nem való városba,de az megy x km-t végig. Nem pár 100 métert. Vagy jóvanezígy?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
herdsman12 #66617 üzenetére
Köszi megnèzem.
-
FIREBLADE78
addikt
Engem sem igaz a lézer,de legyen már ledes. Hogy nézne már ki egy hód 4-es halogénnel. Tudom,nincsen már halogén ott,de értitek
Talán 1erben van halogén alapból?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
CharlieDrop #66571 üzenetére
Mai világban nem sok elkölteni,csak megkeresni nehéz. Sok embernek 1,5 havi bére. Még jó,hogy nem egyben van a kettő lámpa hátul.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Vismajor01 #66530 üzenetére
Milyen tróger lap ez te
. Felraktam f15-öt faszbukra 15 misiért. Sajnos csak 1,5 ír ki,mert szar szokás szerint. Leírásban felvettem a rendes árát. Eddig egy új magyar és Zentai nő írt. Nő azt hitte,hogy 1,5 milla
Csodálkozott ,hogy ilyen olcsó. Facepalm... -
FIREBLADE78
addikt
válasz
windlord #66480 üzenetére
Aha. Tankolás határ előtt. Még 700 x km-t ír ki, úgyhogy eljöttünk Senjbe. Haza innen 670 körül van. Ezért fasza ez a sav. Belemegy 80 l. Kiírta h kb 1000 km-t megy el.
mennék dominikára,de sajnos nincsen felesleges millióm nyaralni. Görögbe hova érdemes járni? Természetesen repülővel mennénk.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Gsx-rr #66472 üzenetére
Nem akartam gyorsan jönni. Tehát nem akarok itteni dízelt venni dupla pénzért.
Amúgy itteni pályán még 120-al is király vagy. Nem mennek mint az őrült. Nem Mo.
Azért jöttünk ide,mert tengert akarok. Balaton,hugyos vizet utálom. Drágább is,mint a tenger. Jövőre görög kéne,de az repülővel. Ajánlj tengerpartot,ami jó. ( EU-s) -
FIREBLADE78
addikt
Tegnap óta horvátban vagyunk. 7.8l lett a fogyasztás. Pálya 120-130 tempomat. Mikor hogyan sikerült menni. Nem gondoltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest