-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
CharlieDrop #23248 üzenetére
Egyiknél lett mérve kompresszió, az volt összességében olyan állapotban, hogy elvigyem szervizbe. (Egyébként eddig Mazda 6-okat néztem csak személyesen, szóval ez is olyan volt.)
Másiknál a kevés km ellenére kicsit csörömpölt a motor (kb úgy, mint az előzőnél), de nem ez volt a legnagyobb baja, hanem hogy volt törve, légzsák nyílt és ez már komolyabb ütközésről árulkodik, illetve egy balesetet elhallgattak (nem kérdeztem konkrétan rá, de kérdeztem, hogy mikor hol volt törve).
Eddig 4 hónap, 3 megtekintett autó, legtöbbről már hamar képről, vagy telefon hívás alkalmából kibukik valami olyan probléma, hogy már el sem érdemes menni.Persze, hogy előítélet, általánosságban több negatív tapasztalatot olvasok kereskedőkről, mint pozitívat.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest