- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
proradeon #3976 üzenetére
Én előző felévben csináltam meg Bugyjásnál levelező tagozaton az ÁMI-t.
Volt egy rövid beadandó esszé. (Gyakorlatilag bármilyen műszaki témából írhattál) Ezen kívül volt egy fakultatív (tehát nem kötelező) házi feladat és egy ZH, amin szabadott kézzel írott képletgyűjteményt használni. Nem volt könnyű, de ha bejártál és megcsináltad a házit, akkor simán teljesíthető volt.Ha jól emlékszem, akkor azt mondta a tanár, hogy nappalin 2 ZH van.
De vigyázz, mert ha jól tudom Óbudán tök más a tárgytematika, így járj utána, hogy elfogadják-e a tantervedben!
-
buherton
őstag
válasz
proradeon #3976 üzenetére
Baka meg Bugyjás tartja. Nem Bugyjásnál voltam ÁMI-n, de tanított másból, ahol eszméletlen jól leadta az anyagot, de azt keményen vissza is követelte. Baka
vicc kategória azaz ember. Mesél a nagy semmiről, és kompletten egy könyvet követel meg, illetve plusz amit ő még leadott órán. De a tárgyteljesítése nem nehéz, mivel az anyagot nem egyszerre kéri vissza, hanem szorgalmi időszakban több rész zh-t írat, ami ha sikerül, akkor vizsgán az a rész nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged