Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
proradeon #3976 üzenetére
Én előző felévben csináltam meg Bugyjásnál levelező tagozaton az ÁMI-t.
Volt egy rövid beadandó esszé. (Gyakorlatilag bármilyen műszaki témából írhattál) Ezen kívül volt egy fakultatív (tehát nem kötelező) házi feladat és egy ZH, amin szabadott kézzel írott képletgyűjteményt használni. Nem volt könnyű, de ha bejártál és megcsináltad a házit, akkor simán teljesíthető volt.Ha jól emlékszem, akkor azt mondta a tanár, hogy nappalin 2 ZH van.
De vigyázz, mert ha jól tudom Óbudán tök más a tárgytematika, így járj utána, hogy elfogadják-e a tantervedben!
-
buherton
őstag
válasz
proradeon #3976 üzenetére
Baka meg Bugyjás tartja. Nem Bugyjásnál voltam ÁMI-n, de tanított másból, ahol eszméletlen jól leadta az anyagot, de azt keményen vissza is követelte. Baka
vicc kategória azaz ember. Mesél a nagy semmiről, és kompletten egy könyvet követel meg, illetve plusz amit ő még leadott órán. De a tárgyteljesítése nem nehéz, mivel az anyagot nem egyszerre kéri vissza, hanem szorgalmi időszakban több rész zh-t írat, ami ha sikerül, akkor vizsgán az a rész nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged