Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
becherpig
újonc
Sziasztok, visszaolvastam pár ezer hozzászolást
Van egy olyan szokásom, hogy robogózás (illetve mopedezés) közben telefonról rádiót/zenét hallgatok. Most hangszórót váltanék, és kicsit gondban vagyok, hogy mire.Eddig vagy egy JBL Pop-ot használtam (tökéletes a patentos megoldása, hogy a kormányra akaszthassam), viszont halk, nem is a sebesség, inkább a sisak meg a szél miatt, meg hát ugye 3W, illetve egy JBL Charge2+ az, amim van, de az meg hiába elég hangos, nem tudom felakasztani (csak a 4-eshez találtam akasztós szilikontokot alin). Ha meg a hátizsákom oldalsó zsebébe teszem, hiába hangos, nem hallom, mert hátrafelé szól, lehagyom a hangot
. Most vagy varratok neki egy szájkosárszerű akasztót, vagy belehúzom egy zokniba, vagy ráducttape-ezem egy vállfára, vagy veszek egy új hangszórót. (ilyen régi JBL go van itthon, de azt nem szeretem).Mivel több robogót, illetve moped használok, a leguniverzálisabb akasztós megoldás nekem az Anker Soundcore Icon lenne, ami most 15e forintért jó vételnek tűnik, illetve egy fokkal macerásabb a Tribit StormBox Micro, Amit amazonról tudnék megrendeni, kb. ugyanennyiért. Melyiket tartjátok jobbnak? (a JBL Charge2+ hangjával kapcsolatban nagyjából osztom a topikvéleményt). Bonusz kérdésként felmerült a nagyobbik, Soundcore Icon+ is, 25k.
És természetesen bármi egyéb ötletet, tanácsot nagyon szívesen veszek, megköszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
illetve főleg akkor használom, ha nem 2 sarkot kell mennem, hanem végig az árpád fejedelmen, vagy a szentendrein, de sztm a margit körúton is elnyomja a zaj.