- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissda
friss újonc
válasz
<Adamsky> #9280 üzenetére
Win 10-es gépen megy rendesen probléma nélkül. Az Xtreme2 gombjaira nem reagál a win 7, de a Clip 3-éra igen. Ha fordítva lenne akkor nem lenne probléma, de így pont a nagyobbat nem tudjuk használni laptoppal. Sok fórumot végigböngésztem már, de nem jutottam megoldásra. Arra gondolnék, hogy valamelyik driver lesz a ludas, de a bluetooth-ét már frissítettem, eredménytelenül sajnos, lenne valami tippetek mivel próbálkozzak még?
-
kissda
friss újonc
Sziasztok!
A következő problémám lenne: adott egy JBL Xtreme 2 bluetooth hangfal. Mindennel szépen össze tudom kapcsolni, szól is, kivéve a laptopot (Dell Inspiron – Win7). Beépített bluetooth a laptopban nem volt, egy USB portot vettem hozzá (Asus BT400). Meg is találja, csatlakoztatja is, amit a hangfal is jelez, de a hang már nem megy át, nem szól (viszont a laptop elnémul, észleli a váltást). Van egy JBL Clip 3 hangfal is, amit ugyanúgy megtalál, párosít és az szól is minden probléma nélkül. Frissítettem a bluetooh port driverét, de nem segített. Elsődleges hangszórónak van beállítva, ha csatlakoztatom, de semmi. Mit próbálhatnék még meg? Köszi a válaszokat/ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest