- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
-
darkmann
őstag
válasz
carl18 #15092 üzenetére
Aha. Linkeld már be a Youtube videót, mert én meg láttam már a fordítottját is Youtube-on, szóval ez nem mérvadó. A 70 eurós ár az elég ritka a Motion Boom esetében, talán Karácsonykor volt annyi, alapesetben 85 euró alatt nem szokott lenni. Ide meg csak úgy linkelek egy viszonylag friss tesztet a miniről: [link]
-
darkmann
őstag
Végre meglett a Tronsmart Bang Mini. Megérte várni, mert egy előző hétvégi akcióban 21 700 Ft-ért sikerült megszerezni. Szerintem ár/érték arányban verhetetlen. Az anyagminőség nem prémium, de nem is a gagyi kategória. Nem torzít még a legmagasabb hangerőn sem, bár az igazán mélyek előcsalogatásához kell a hangszínszabályzó segítsége. Beltéren meggyőző a maximum hangerő, kültéren még nem tudtam kipróbálni.
-
darkmann
őstag
válasz
<Adamsky> #14828 üzenetére
Van egy tronsmart T6 Plus upgraded edition-öm, azzal nincs problémám. Nem vagyok vájtfülű, de azért különbséget tudok tenni a tiszta hangminőség és a torzított sz@rok közt. A T6 plus alapvetően nem rossz, csak valahogy szabadtéren már kevés a teljesítménye, és a basszus is hiányzik belőle.
-
darkmann
őstag
Sziasztok!
Tronsmart Bang Mini van itt valakinek? Mi a véleményetek róla? Most ~25k körül lenne EU raktárból, és Youtube tesztelők egész jó véleménnyel vannak róla. -
darkmann
őstag
Köszi! A szállítás részről vagyok biztos, mert az cseh raktárból jönne. De az biztos, hogy a Soundcore jobb lehet, bár Airauxról nem sok tesztet találtam. Ill. van egy Soundcore Q10 BT fejhallgatóm, amit Aliról vettem kb. 10e-ért, és meglepett, hogy milyen tiszta, jól kalibrált hangzása van. Viszont valahol 60W-ot olvastam a Soundcore teljesítményére, videóban meg 30W-ot mondanak. Most akkor mennyi az annyi? Elég ez kültérre?
-
darkmann
őstag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg ilyen boombox-a itt: AirAux AA-DH1
[link]
Banggood-on most 21e Ft lenne kuponozva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen autót vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest