- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hővezető paszták
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NiMH akkumulátor
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hundai
aktív tag
-
hundai
aktív tag
válasz
Doky1988 #13538 üzenetére
Szia!
Én lassan 3 hónapja vásároltam az xtreme 3-at.
Tronsmart t6 plus ue még a mai napig használom beltéren, de kültéren kevésnek bizonyult. Szerettem volna helyette egy hangosabb ugyanakkor minőségibb hangzással bíró hangszórót amit munka közben hallgatok.60ezres árkategóriában keresgeptem először, de ahogy a teszteket néztem egy charge 5 nem lett volna nagy ugrás. Találtam egy [Anker] hangszórót is, de nekem valahogy nem jön ki a matek. 5v 2a felvételből hogy jön ki 50w. Az usb nem tud pd szabványt.. ekkor meguntam a nagy kutatást, bementem egy mm-ba és megvettem az xtreme 3at.Anyaghasználatban remek. Van rendes vállpánt illetve hálózati töltő, mondjuk ezeket még nem hasznaltam. (Azt hiszem hogy 60w az adaptere). Hangja is elég jó szamomra, bar én a szoftverében vettem le 1 egységet a magasakból, bántotta a fülem. Kültéren használom fél, 3/4 hangerő között, de itt már elég hangos. 12órát tuti kibír 3/4 hangerővel, de ha lemerülne, pd szabvanyú power bankkal ezt is lehet tölteni.
Ha anyagi körülmények megengedhetik, nyugodtan vedd meg. Először húztam a számat, hogy ennyit kiadjak érte, de utólag nem bántam meg, sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest