- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
hundai
aktív tag
-
hundai
aktív tag
válasz
Doky1988 #13538 üzenetére
Szia!
Én lassan 3 hónapja vásároltam az xtreme 3-at.
Tronsmart t6 plus ue még a mai napig használom beltéren, de kültéren kevésnek bizonyult. Szerettem volna helyette egy hangosabb ugyanakkor minőségibb hangzással bíró hangszórót amit munka közben hallgatok.60ezres árkategóriában keresgeptem először, de ahogy a teszteket néztem egy charge 5 nem lett volna nagy ugrás. Találtam egy [Anker] hangszórót is, de nekem valahogy nem jön ki a matek. 5v 2a felvételből hogy jön ki 50w. Az usb nem tud pd szabványt.. ekkor meguntam a nagy kutatást, bementem egy mm-ba és megvettem az xtreme 3at.Anyaghasználatban remek. Van rendes vállpánt illetve hálózati töltő, mondjuk ezeket még nem hasznaltam. (Azt hiszem hogy 60w az adaptere). Hangja is elég jó szamomra, bar én a szoftverében vettem le 1 egységet a magasakból, bántotta a fülem. Kültéren használom fél, 3/4 hangerő között, de itt már elég hangos. 12órát tuti kibír 3/4 hangerővel, de ha lemerülne, pd szabvanyú power bankkal ezt is lehet tölteni.
Ha anyagi körülmények megengedhetik, nyugodtan vedd meg. Először húztam a számat, hogy ennyit kiadjak érte, de utólag nem bántam meg, sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Parfüm topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest