Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg204538
tag
Gyanús volt a teszt, nem hiszek el neki mindent, de azért megemlítettem, hogy van róla rajongói írás
annyira rossz a tronsmart T6? :( Amúgy kinek milyen oldala ez a rendelj kínait? [link]
@<Adamsky> mindenképp itthoni beszerzés lesz a kínálat aljáról (ott is szép összegek repkednek :/ ) nézem a nagyobb webshopokat. -
Greg204538
tag
válasz
<Adamsky> #9748 üzenetére
Igen, a Sima T6 lenne a befutó (most csak ~12e itthon), amiről a teszt áradozik és nem kell megfizetnem mindenfélét, amire nincs is szükség.
Fő gondom, hogy valós eshetőség, hogy nem tetszik nekik a BT dolog és akkor 2 héten belül visszavihetem indoklás nélkül nélkül, ha itthon veszem. A Tribitnél esetleg előfordulhat, hogy ez macerás lesz, vagy lehetetlen. Sosem intéztem külföldre visszaküldést, tartok tőle.
Ha a BT bukta lenne, akkor pedig lesz egy internet rádió 3x áron oszt csókolom, befejeztem a rádió kiváltását -
Greg204538
tag
@ B1T3 és @Cyborg:
Tribit és Doss képben van tavaly óta, szimpatikusak is. Ha lehet itthoni beszerzést preferálnám, ha netán elállásra kerülne a sor (esetleg nem barátkoznak meg a kezeléssel) egyszerűen visszavihessem.
Arra számítottam kijött már újabb modell is.
Itthonról, ha nem lesz jobb a Tronsmart T6 plus a nyerő eddig, remélem eléggé visszavehető a basszus a 3 állású kapcsolóval. Illetve elődje a Soundcup még jobban tetszik. -
Greg204538
tag
Sziasztok bluetooth hangszóró vásárlás előtt állok, kérlek adjatok tanácsot.
Szofisztikáltabb készüléket keresek szüleimnek asztali rádió kiváltására.Pro:
- minél jobb hangminőség főleg a középső frekvenciatartományban (99%-ban beszélgetős műsor szólna rajta)
- hálózatról üzemelés előny
- eq előny
- visszafogott külső
- kiegyenlített, természetes hangCon:
- bömbölő basszus ne legyen (loudness, megasound, megabass, xbass és hasonlók)
- fiatalos, harsány kinézet
- torzításA keret 20.000Ft
Köszönöm :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OTP Bank topic
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest