Hirdetés
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Kindle
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szpeti40 #8944 üzenetére
Okozhatja, de nem szentírás. Azzal semmiképp nem ártasz a hangszóróknak, ha szakszerűen átforrasztod őket. Ahogy tranceplanet is írja, ridegek a kötések, a driverek meg eléggé terhelve vannak, simán lehet hogy mikrorepedések vannak a forrasztásokon. A bal oldali borzasztó ronda. Ezért kérdeztem hogy BIZTOS hogy a jobb oldali a zörgő?
-
tranceplanet
addikt
válasz
szpeti40 #8944 üzenetére
A mestertől idézek: "Csíkszemű mongol ívhegesztők" készítik tömeggyártásban ezeket a nejlonhangszórókat. Gondolom sok dolog géppel készül, de pár dolgot pákával forrasztanak és a "dzsunkalakó" éjszakás műszakban kicsit megremegett a keze és nem lett tuti minőségű a forrasztás. Én megforrasztanám a helyedben, ha van pákád, esetleg vezetéket is cserélhetsz. A rezonancia is árthat ezeknek a kötéseknek. Nem mellesleg EU-n belül már alig tartalmaz PB anyagot a forrasztó paszta. Nem tudom Kínában milyen paszta kerül a pasztázó gépbe, de nálunk igen ridegek a forrasztások emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest