Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
-
razzorr
őstag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Megvettem volna a Xiaomit simán mert most mindegy hogy 9 vagy 12eFt,ha lenne pl.készleten az eustocknál,de mivel nem várok heteket így megvettem a Jbl go-t az MM-ben. Néztem a clip plus-t is,de nem tetszett a kialakítása.
Elsőre kellemesen szól, fél óra zenebona után megállapítottam,hogy ennyit nekem bőven megért. Majd jön a grillparty meg a medencézés teszt is
-
razzorr
őstag
válasz
Gabi 8906
üzenetére
Egy kis szalonnasütéshez meg otthoni zene,beszélgetős műsor hallgatásához szerintem megfelelő a GO is. Azért is gondolkoztam hogy végre veszek egyet, mert a telefon hangszóróján keresztül nehéz a fentieket megvalósítani, de így oldottam meg eddig is. Mégis túléltem valahogy

PC,laptop meg nincs mindig kéznél. -
razzorr
őstag
-
razzorr
őstag
Üdv.Most akarok venni egy JBL GO-t és a kérdésem az lenne,hogy lehet használni töltés közben is? Ha jól tudom csak usb töltő van hozzá,de tölthetem hálózati töltővel is,mondjuk egy telefontöltővel? Mert nekem az lenne a legjobb ha tölt is meg szól is közben. Mert mondjuk egy lájtos kertiparty közepén lemerül,az nem kellemes. Bocs ha hülyeséget kérdeztem,de nem volt még BT hangszóróm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- GYÖNYÖRŰ 286 Számítógép
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)