- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Mini PC
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ganjalf #16536 üzenetére
A Wildbox nekem is tetszik hangzásba, Alan tesztje szerint Xtreme 3-at képes odaverni mélyebb a basszus stb. Csak nekem a külalak nem jön be, valahogy olyan kínai beűtése van.Aztán a RGB Led a passzív membrán körül se pont tetszetős nekem.
Én ha hangszórót választok nyilvák elsőnek a hangra megyek, de azért legyen már kicsit kreatívabbak.
Nekem Dockin D Fine + van jelenleg a gyártó BT 5.0 mellet Evo név alatt forgalmazza.
De úgy a szó szerint a Dockin baromira modern szép és elegáns.Motion Boom ehhez képest baromira ronda.
Egy fokkal szebb a Mifa.
De még ez se perfekt!
Jobban tetszene egy hevederes kivitel.
Már 2024 van még se igazán jött mostanság semmi új.
Jött a HK Go&Play 3 és nem rég bejelentették a Xtreme4-et.
De ennyibe kimerült a változás.
Anker elment a spatial audió irányba, azóta ezt a marketinket tolják ezerrel.
Világ legjobb hangzása, valaha volt legjobb audió élmény.
X600 még se tud versenybe basszus terén a Motion boom ellen, mi fajta útod ez?
X600 Woofere kisebb, esetleg nem lehetett volna ezt úgy megoldani a Motion Boom Wooferét úrja felhasználja és a X600-es így jelenik meg és 2 magas sugárzó és basszus terén se lenne vissza lépés. -
®abstract®
őstag
válasz
Ganjalf #14401 üzenetére
ahogy látom ez hasonlit az anker motion boom ra.
nem is tudom,de nekem ez a felkapom,bedobom a kocsiba-megyek melozni kategória ez a fogantyú megoldás 🤔nekem a DSXL előtt ilyen hangszóróm volt [link] nagyon tetszett ez a szögletes design,amihez elegáns megoldás volt a fogantyú is.az hogy kiabált a készülék,nagyon utáltam & a hangminőség is rossz volt,nem volt mély,csak hangerő azt annyi.volt benne Rádió funkció,de a hangzása nem volt jó.
nem tudom,hogy miért van minden készülék annyira lekerekitve, gömbölyű mint egy női test 😎 nekem inkabb a szögletes,karakteres doobozok jönnek be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest