Új hozzászólás Aktív témák
-
nrb263
tag
Másik érdkesség elvileg ha bekapcsolom az extra basst az aktiválná hátulján lévő hangszorot. Legalabbis ezt okvastam. De kikapcsolt állapotban is megy nálam akinek van megnézné ezt? Plusz ha felrakom töltőre világít a charge ledje decsak felpercig aztán elalszik. Nem nincs teljesen feltöltve. Ez normális?
-
nrb263
tag
Na megjött az xb 40. Kis hangeron nagyon szép basszusa van de ha fentebb veszem igenigen eltünik belőle inkább a magas dominál ennek így kell lennie? Olyan 40%ig használgató a hangminősége szvsz. utána inkabb hangos mint dinamikus.
-
nrb263
tag
Sony srs xb40 2 hónapos 35ért jó vétel?
-
nrb263
tag
válasz
rhunseeker #5440 üzenetére
Akkor marad ez.. esetleg charge 3 hoz kepest mennyivel masabb a hangkepe a sonynak? Ha eszrevehetoen szebb a charge 3 hajnalndo vagyok raaldozni. Habar ha sony erosebb baszusban akkor egyertemuen az. Kertipartin lesz hasznalva csak ottmeg ugyis azalenyeg hogy hangosan duborogjon...nem egy audiophile kategoriat keresek jelenleg jbl go van szoval mindenkepp elorelepes lesz
-
nrb263
tag
Sziasztok! 30ezer környékén valami ajánlott típust tudnátok javasolni? Sony Xb31et néztem eddig befutónak de nyitott vagyok max 5-10ezer még rámehet. Köszönöm!!!
-
nrb263
tag
Sziasztok 30k körül mik az ajánlott cuccok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest