- TV antenna és jelerősítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
Amilo02 #15721 üzenetére
ja, valami ilyesmi volt, de azthiszem 70wzer korul, masik tipus lehetett.
mindenesetre koszi a linket, mert sikerult kiszurnom, hogy D osztalyu mellett van benne egy A/B osztalyu erosito is, es igy sikerult igencsak felkeltenie a figyelmemet, pedig azthittem mar vegeztem a partihangfal kategoriaval : )))szerk: amugy hogy erted a "tul profi" dolgot?
-
Aureal
őstag
válasz
Amilo02 #15721 üzenetére
A JBL110-et én minap hallgattam, de ha a Sony XBASS technológiája neked kb. p.csafüst volt, feltétlen a 110-től sem vágódnál hanyat. Mindenesetre soraidból azt lehet kiolvasni, hogy ez esetedben túl szubjektív mint basszus kérdés, amire minden lehetőség szerint csak személyes meghallgatás volna gyógymód. Márpedig a 110-est (is) elég sok helyen látni kiállítva, ott a lehetőség előtted. Azért ahhoz a kézben vihető Sonyhoz képest a nevezett JBL már kisszekrény kategória!
De ha van módod rá egy időben, sztem hallgasd meg a Samsung MX-ST50B típust mellette. És ha lehet, tedd le őket a földre!!! -
hcol7
senior tag
válasz
Amilo02 #15718 üzenetére
jaaa, hat terasz, az kulter. en ezesetben jbl pb110 fele mennek, vagy nemreg linkeltek itt vmi thomann.de altal is forgalmazott 120onvalahany db re kepes hangfalat boven 100 alatt.
azt szandekosan nem neztem meg, mert nehez lenne nem vagyni utana legalabb kiprobalas elvezet erejeig ugy, hogy amugy 1 ev partybox310 ezes utan valtottam soundboks3 ra : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Macska topik
- TV antenna és jelerősítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest