- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
Szia,
Amennyiben még érdekel a téma, hogy hogyan lehet mobil hangcucc a céges autóban, esetleg ezen elgondolkodhatsz, persze ehhez is kell kábelezni kicsit, kell a magnótól kábel, meg az akksitól táp.
Ha folyamatosan Te használod a kocsit, akár megérheti azt a pár ezer Ft-ot, hogy bekábelezd a kocsit, és vegyél egy ilyet, ha, meg leadaod a kocsit, ott hagyod a kábelt az ülés alatt, a fő egységet meg viszed magaddal.Renegade RS800A aktív mélynyomó
...persze Sokol rádióra felesleges rákötni, ha közép, meg magas sincs, akkor a méllyel se fogsz menni semmire se
-
francz'70
senior tag
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
[link]
Kimondottan elektronikus zenékhez, brutális szinte mindent elnyomó basszussal, de EQ- val azért kozmetikázható ehhez a zenei stílushoz. A kettő együtt még jobban kitölti teret, mindezt nagyobb hangteljesítménnyel és már sztereóban.Ez is csak egy alternatíva, igazából az ilyen megoldásoknak a rákfenéje, a hangszórók elhelyezése...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
"Milyen Bluetooth hangszórót ajánlotok 50 ezer Ftig autóba?"
Autóba? Szerintem semmilyet. Azt a bt. hangszórót, amit kényelmesen - és biztonságosan - el lehetne helyezni, - és még jól is szól autóban - még nem találták fel (ill. van a JBL-nek ez a fura hybrid cucca, de ...)
Szóval én fej- vagy fülhallgatót rendszeresítenék a helyedben. Esetleg vm. "viselhető" hangszórót (bár ilyet még én sem hallottam).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő