Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Köszönöm!
De jó egyébként a JBL? Most lenne -elvileg- lehetőségem bolti ár alatt venni, garival (mondjuk kb mínusz áfa, de talán még olcsóbban). Viszont az 1 hangszóró visszatart (charge 4, flip 5... más meg gondolom csak nagyobb van nekik, az meg nekem már nem igazán játszik).
Az Anker brutál, de tényleg (a charge 4 is a tesztben volt, köze nem volt hozzá)! Azóta sok tesztet néztem róla, nagyon komoly cucc! Lengyel raktárból még plusz költség sem lenne rá. Viszont a gari is kicsit körülményesebb (mondom ezt úgy, hogy a mostani telefonomat is spanyol raktárból vettem
).
Nehéz lesz ez. De már hozzászoktam.
Dockin-t én nem találtam már, kifutott? Illetve a 2kg már eléggé húzós. 4 éves fiam is hurcolászná.
Denon envaya pocket?
Kérhetek egy olyat hogy mondjuk 20-30e között 2-3 ajánlott típus rangsorolva, és ugyanez 30-40e és 40-50e között? Ami ugye jó lenne: minél hordozhatóbb, minél jobb IP tanúsítvány, itthoni gari előny, de egyáltalán nem feltétel. Tudom, hogy árban nagy a szórás, de remélem lesznek majd olyan dolgok, ami alapján ki tudom szűrni a nekem kellőt. Pl typeC, üzemidő, jobb IP stb.
Nagyon nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest