Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• samsung88521

csendes tag

válasz djfantom #9758 üzenetére

Köszönöm a hozzászólást és a segítséget. Láttam neten teszteket és a Vifa hangzásvilága jobb volt az Xtreme 2 és a Sony srs xb44-nál is, ezért estek sajnos ki. Tehát így az autóba már tuti a legjobb hangzás lenne, amit egy hordozható hangszóró tudhat. ( ha az erőteljes, karakteres basszust nem vesszük bele, abban elvileg jobb a HK STUDIO 6). Így ha már az autóba megvan ez a cucc, akkor már a szobában is jó lehet laptopra, tv-re. Így 2.1-re nem kellene költenem. :) . És így összességében írtó sokat költenék, hogy kicsit tán spóroljak és ne menjen nagyon a minőség rovására. A sztereó tv-nél azonban tényleg jó lenne, de jelenleg is csak a tv- hangszóróiról mentek a filmek, így eddig sem volt sztereo érzés. Abban bízom, hogy ez után sem fog hiányozni a sztereo érzés és abban reménykedek, hogy Avatar-nál már talán hallani fogom a fák susogását is. :) . Ha viszont továbbra is hiányérzetem lesz akkor káromkodok egyet és keresni foglak titeket, hogy milyen 2.1-es hangcuccot ajánlanátok :). Egyébként azért is szeretek tőletek a prohardveren érdeklődni, informálódni, mert sokszor úgy érzem akár többet is tudhattok a termékekről, mint akár a bolti eladók. Múltkor is így választottam tv-t. Mai napig csak jót tudok róla mondani. :)

Új hozzászólás Aktív témák