- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsung88521
csendes tag
válasz
djfantom #9758 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást és a segítséget. Láttam neten teszteket és a Vifa hangzásvilága jobb volt az Xtreme 2 és a Sony srs xb44-nál is, ezért estek sajnos ki. Tehát így az autóba már tuti a legjobb hangzás lenne, amit egy hordozható hangszóró tudhat. ( ha az erőteljes, karakteres basszust nem vesszük bele, abban elvileg jobb a HK STUDIO 6). Így ha már az autóba megvan ez a cucc, akkor már a szobában is jó lehet laptopra, tv-re. Így 2.1-re nem kellene költenem.
. És így összességében írtó sokat költenék, hogy kicsit tán spóroljak és ne menjen nagyon a minőség rovására. A sztereó tv-nél azonban tényleg jó lenne, de jelenleg is csak a tv- hangszóróiról mentek a filmek, így eddig sem volt sztereo érzés. Abban bízom, hogy ez után sem fog hiányozni a sztereo érzés és abban reménykedek, hogy Avatar-nál már talán hallani fogom a fák susogását is.
. Ha viszont továbbra is hiányérzetem lesz akkor káromkodok egyet és keresni foglak titeket, hogy milyen 2.1-es hangcuccot ajánlanátok
. Egyébként azért is szeretek tőletek a prohardveren érdeklődni, informálódni, mert sokszor úgy érzem akár többet is tudhattok a termékekről, mint akár a bolti eladók. Múltkor is így választottam tv-t. Mai napig csak jót tudok róla mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest