Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy hete van meg a Denon Envaya 250. Eddig úgy tűnik, az önmerülősdi túl lett parázva (vagy nem mindenkinél egyforma) Múlt kedden töltöttem fel, tehát holnap lesz egy hete. Sajnos azóta nem tudtam túl sokat hallgatni, kb 6-7 órát ment összesen, de a töltöttségjelző 5 ledből még 3 világít. Szóval lehet, hogy merülget ömagában unalmában, de egy hét alatt nem észrevehető az önmerülés okozta töltésvesztés.
A hangja imádnivaló. Még soha nem zuhanyoztam úgy, hogy közben a fürdőszobában szól a zene. A Denon rávett erre is 😃 És előszedtem azokat a régi zenéimet, amikben a basszus hangsúlyos szerepet kap, pl. Bob Marley. Szuper módon szólnak. Karnyújtásnyi távolságból már érezni, hogy van némi tere a hangszórónak. Mintha néhány hangszer a Denon mellől szólna. Közelebbről hallgatva egészen kiszélesedik a hangtér. Nagyon kihallani az flac > mp3/384 > mp3/192 közötti különbséget. -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ+Hiányos Trust Gaming GXT 980 Redex Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- ÚJ Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse (Storm Grey) Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:12.00 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ÚJ HP 430 Multi-Device Wireless Mouse Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest