- Autóhifi
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz
Petyuska111 #7003 üzenetére
Egy hifi komolyabban fog szólni mindig is, de ugye zárójelben ott van, hogy milyen komponensű hifiről beszélünk. Maga a BT audio adapter áttolja a hangot rendesen a hifire, tehát utána már inkább azon múlik. Ott meg ugye még nagyobb a választék / kombinációs lehetőség mint a BT hangszóróknál.
De én azt mondom, ha nem fontos a hordozhatóság, akkor jobban jársz egy hifivel + bluetooth adapterrel.
-
Wendelke
aktív tag
válasz
Petyuska111 #7003 üzenetére
Hali!
Én egy ilyent használok.
Nem pont arra, amire te szeretnéd, de használtam hifire is rádugva. Hallgatható, a kicsi BT hangszórókat nyilván meg is veri minőségben, de a cd minőséget értelemszerűen nem éri el. Viszont valóban költségtakarékos megoldás, persze Kínából
vásárolva.
Én BT fejhallgatóhoz használom éjszaka, tévé nézéshez, mert adóként és vevőként is működik. Ezen kívül van hozzá olyan adapter is, hogy a 3.5 jack bemenetes autórádiókra rá tudod tolni, így lesz egy BT képes autórádiód is.
A nagyobb tesója elvileg jobb hangminőséget tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest