Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
A a vifa rejkjavik 65k, a denon is annyi. A minirig 3 olyan 55 postával. Jó a denon veheted. Nekem volt olyan.
Jobb mint bármelyik sony nal vagy jbl nel. Hk bol a go and play ami jobb lehet nála.Hangban szerintem a minirig 3 jobb mint vifa rejkjavik, (de nem sokkal). A denon is ezen a szinten van kb, és még stereo is. Alacsony hangerőn van egy kis mély kiemelés ami nagyon jót tesz neki. Magyarul alacsony hangerőn is van basszus nem úgy mint általában többi hangfalnál ahol, hangosra kell venned ha ütős mélyeket akarsz. Mind a 3 hangfal párba köthető.
Hát pedig érdemes azért meghallgatni.
Devialet Phantom Reactor... (vs Vifa Helsinki and Harman/Kardon Onyx Studio 5)
Itt hallható mire képes az onyx studio a helsinki ellen, meg a sokkal drágább kis Devialet ellen.
-
ribarszki
őstag
Százalékos arányban mennyit használnád fürdőszobában és azon kívül? 5-95% Én nem ez alapján döntenék. Amúgy meg ha nem csukod be a fürdőszoba ajtaját, és a hangszórót a földre teszed messzebb a kádtól, akkor ott semmi páralecsapódás nem fogja érni. Legalábbis emiatt nem mondanék le az Onyxról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged