- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Ati1979 #5649 üzenetére
én nem azt akartam mondani, hogy a 250 nem jó, azon az adatbázison kívül nem hallottam még szólni. és ott is csak véletlenül, de megütötte a fülem, mennyire kiegyensúlyozott.
valószínűleg nagyon eltalálták, a hangolás sokkal többet számít, relatíve drága alkatrészekből is lehet vacak dolgokat kihozni, és kiváló mért paraméterekkel bíró cucc is szólhat pocsékul - ez tehát nem predesztinál semmire, max megkönnyíti a tervezők dolgát .(valószínűleg azért is használtak a 100-asban sima 18650-es Li-Ion aksit beforrasztva, hogy valahol fogjanak a gyártási költségeken. )
szóval csak hangosan gondolkodtam, miért lehet gyengébb a 150-es, mint a 100-as... és az, hogy egy sikeres dolgot lebutítanak, hogy több pénzt keressenek, nos ez bár ördögtől való, de nem egyedi eset lenne. a marketingesek már csak ilyenek.a német használt cikken most is van fenn egy szép 250-es 75-ért, ráírtam, odaadná-e 70-éer szállítással, de nemet mondott (előtte volt már, aki adta volna, de a szállítva 25 eurós 100-as nekem jobb vételnek tűnt. nem beszélve arról, hogy ez nálam csak nagyon periférikusan lesz használva, és akkor is inkább csak háttérzenére, beszélgetés alá, kis hangerőn. inkább férjen be a zsebembe, az fontosabb szempont. elhagytam a clip2-met, annak kerestem utódot.
@(#5648) carl18 : a dockinban azért szintén elég komoly driverek is vannak, ahogy láttam, és ráadásul 2 utas(!) nem csoda, ha jól szó, minden adott hozzá. de az már nekem sokkal inkább versenyez egy PC hangfal szettel, vagy a hordozható szoba hifivel (mivel elég nagydarab, ráadásul nem is vízálló)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Cudy routerek
- Óvodások homokozója
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest