Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Tévedés lesz, mert átfutottam nemcsak az utolsó ötven hozzászólást hanem az azt megelőzőket is!
Azért lett ez nézve, mert az asszonynak kikötése az FM rádió megléte, nekünk nem fontos a led világítás, nem erre izgulunk, viszont van cseppállóság, FM, és a leírtak szerint szerint a hang sem rossz. -
carl18
addikt
válasz
joergie
üzenetére
+1 Én is fogtam a kezembe minőségibb cuccot, Dockin D fine például valóban nagyon minőségi cuccnak tünt

Stabil a cucc és a hangzása is oda tesz...Ez a Auna meg nem igazán minőségi....Én se bíznák ebben az Auna cuccokba, persze mindenki maga dönti el mit vesz. Meg az a baj online nem tudod meghallgatni a hangját, én mindig élőbe szerettem meghallgatni.
11690 Ezen rajta van a 27% áfa + a webáruház haszna. Mennyiért vehették ők 7E forintért talán?
Persze ha ő meg akarja hát vegye, de nem hiszem olyan jó a hangzása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bitcoin topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- További aktív témák...
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest