- Azonnali informatikai kérdések órája
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
joergie #4518 üzenetére
Tévedés lesz, mert átfutottam nemcsak az utolsó ötven hozzászólást hanem az azt megelőzőket is!
Azért lett ez nézve, mert az asszonynak kikötése az FM rádió megléte, nekünk nem fontos a led világítás, nem erre izgulunk, viszont van cseppállóság, FM, és a leírtak szerint szerint a hang sem rossz. -
carl18
addikt
válasz
joergie #4518 üzenetére
+1 Én is fogtam a kezembe minőségibb cuccot, Dockin D fine például valóban nagyon minőségi cuccnak tünt
Stabil a cucc és a hangzása is oda tesz...Ez a Auna meg nem igazán minőségi....Én se bíznák ebben az Auna cuccokba, persze mindenki maga dönti el mit vesz. Meg az a baj online nem tudod meghallgatni a hangját, én mindig élőbe szerettem meghallgatni.
11690 Ezen rajta van a 27% áfa + a webáruház haszna. Mennyiért vehették ők 7E forintért talán?
Persze ha ő meg akarja hát vegye, de nem hiszem olyan jó a hangzása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Mobil flották
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest