Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát nem megbántás kép de itt érzek egy nagy csúsztatás. Szóval Nekem a Divoom amibe 5 wattos mélynyomó van nem rezegteti az asztalt. Igen észrevettem a rezonálást, de az nem azért van mert olyan nagyon erős a tronsmart mert könnyű és billeg az asztalon.
A nagy hifim nagy hangerőn valóban rezegteti az asztalt stb!
Tronsmart kétlem képes erre.
Amúgy meg a kínai 2-6E forintos kategória nagy része szemét, semmi mélyet nem add kásás gagyi hang.Egy forintot nem adnák érte, ehhez képest jó a tronsmart de még most se egy Sony/JBL Szint.
A Tronsmart T6 is valamelyik webáruházon 15-17E forint szóval függ mikor és hol veszed.
Én kérlek szépen a Divoom Onbeat 500at 16,400 Ft-ért vettem nyáron , és annyiért azt mondom best buy.
KIcsit nagyobb is mint a Divoom de a hangja kárpótol érte.
Össze mérten a kettőt és hát a Onbeat 500 inkább egy házimozis hangot add ki magából a T6-hoz képest.Nyáron vettem fel videót táncosat, és az onbeat 500 szólt a háttérbe. A videó jobb oldalán látható nagy épület tövébe van lerakva és felcsavarva csumára a hangerő. [link]
Biztos van ennél jobb is, de 16E-ért nem hiszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged