- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiMedia lejátszók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
Új hozzászólás Aktív témák
-
otoaak
tag
Nem próbáltam cseréltetni az aksit. Mikor töltőn van akkor 2 fehér led villog, mikor feltöltődött akkor csak 1 szóval ilyen téren tényleg nincs gond. Bekapcsolás után van, hogy jó a kijelzés aztán pár perc múlva átvált két villogó ledre vagy teljesen kikapcsolnak a ledek. Leginkább délután/este van használva ezért a hangerő is majdnem minimumon van, a gyerekeknek megy róla este elalváshoz a picúr rádió most kb. két hete nem volt töltőn szóval azért nem árt ha jó a kijelzés mert most így esélytelen megjósolni mennyit bír még, nagy mázli, hogy legalább a végén villog a piros led de ha kint vagyok a telken vagy a garázsba ott már ilyenkor késő mert nem tudom tölteni. Azt, hogy mennyi idő alatt van tele nem tudom mert ha tölteni kell felrakom este töltőre reggel leveszem és ennyi, talán olyan 4 óra lehet a valós érték de sose mértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest