- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
otoaak
tag
Nem próbáltam cseréltetni az aksit. Mikor töltőn van akkor 2 fehér led villog, mikor feltöltődött akkor csak 1 szóval ilyen téren tényleg nincs gond. Bekapcsolás után van, hogy jó a kijelzés aztán pár perc múlva átvált két villogó ledre vagy teljesen kikapcsolnak a ledek. Leginkább délután/este van használva ezért a hangerő is majdnem minimumon van, a gyerekeknek megy róla este elalváshoz a picúr rádió most kb. két hete nem volt töltőn szóval azért nem árt ha jó a kijelzés mert most így esélytelen megjósolni mennyit bír még, nagy mázli, hogy legalább a végén villog a piros led de ha kint vagyok a telken vagy a garázsba ott már ilyenkor késő mert nem tudom tölteni. Azt, hogy mennyi idő alatt van tele nem tudom mert ha tölteni kell felrakom este töltőre reggel leveszem és ennyi, talán olyan 4 óra lehet a valós érték de sose mértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- További aktív témák...
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest