- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz
benvolio #2303 üzenetére
Na, ma le lett rendesen tesztelve! Kispályás focipálya kapuja mellé lerakva és nyomattuk a zenét róla! Brutális hangja volt, kapott labdát és borult, meg neki a kapufának is, bírta! Majd a pálya széléről adta a hangot és nagyon ott volt! Idegenek nézték mi szól a fűből és meg is jegyezték, hogy nagyon jól szól!
Ezután kerti asztalon nyomattuk és nem lehetett csutkán hallgatni, mert nem hallottuk egymás hangját. Ez tényleg "outdoor"! Ha valakinek kell a "hifi" minőség (bár nem tudom, hogy azt kapná-e), az vegye a 30-40-50-ezres JBL-t! De ha bulis cucc kell, ez nagyon ott van! Aki ma hallotta (elég sokan) az mind csak dicsérte! Nem szeretek ilyen ajnározós hozzászólást írni, de ez nemcsak az én véleményem és azért gondoltam, hogy megosztom. Köszönöm Krill77-nek, hogy megosztotta a tapasztalatát és lehet egyszerre 2 telóról is felváltva egyszerűen használni, mert volt ma "kívánság műsor" és egymás ellen használtuk! Egyébként fontos a "forrás zene" mert a gyerek teló-járól szólt a legjobban és érezhetően rosszabbul az enyémről, de ezt csak ha hasonlítom akkor érezni, egyébként meg tücitücitüci..... és adja a hangulatot egy "bulihoz, beszélgetéshez"! Beltérbe is bőven megállja a helyét de ott van más hifi a bulihoz, de pl. a konyhát "robbantani" lehet vele!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest