Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
"Üdv egy videós csinált videót a Tronsmart Fiitune X30-ról ami egész jónak tűnik."
Melyik lenne ez a videó? Én Mateusz Cholewa két videójába hallgattam bele, amik ráerősítettek az előítéletemre: nulla hangolás, kopogós basszus (upper bass emelés → boomy hangzás), kamu térhangzás. Mindez csini külsőben, LDAC támogatással (ide, minek?)." ... a Uboom X ellen kíváncsi lennék ... "
Szvsz. felesleges. Kb. a Boom 2-vel van egy szinten. Utóbb kis hangerőn jobb, míg a Tronsmart – főleg kültéren, és – nagyobb hangerőn kerekedik felül a Soundcore hangszóróján.#20054
" ... a ki alakítás se tűnik rossznak ... "
Én tartom, hogy ez a lefelé irányított mély, nem bt. hangszóróba való. Még akkor sem, ha védve van. Egyszerűen – elhelyezéstől függően – vagy nagyon le lesz fojtva, vagy berezonáltat mindent maga körül.#20053 francz'70
" ... a legtisztábban muzsikáló Tronsmart ... " – ha mindenképp Tronsmart hangszórót kellene vegyek, akkor inkább egy Bang Max. Tudom, hogy nem ez a liga, de ha csak a hangzást nézzük, akkor 100× inkább ez, mint a Fiitune X30 ... szerintem. -
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
" ...Tronsmart Fiitune X30-ról ami egész jónak tűnik."
Csak pont a spatial amivel promózzák elléggé gatya
...legalábbis videók alapján az X600 térbeliben bucira veri. Viszont az biztos, eddig ez a legtisztábban muzsikáló Tronsmart és van dinamika is rendesen, nekem amolyan öszvérnek tűnik az X600 és a Go play3 között mivel kicsit mindkettőről copy
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
...legalábbis videók alapján az X600 térbeliben bucira veri. Viszont az biztos, eddig ez a legtisztábban muzsikáló Tronsmart és van dinamika is rendesen, nekem amolyan öszvérnek tűnik az X600 és a Go play3 között mivel kicsit mindkettőről copy