Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19883 üzenetére
Bocsi, itt (a link-elt videóban) most hallani kellene a torzítást? Én nem hallok semmit.
" ... ha már az Ember felrakta Oluv Custom Firmware-t nem tudom visszarakni a gyárit."
Ott a csomagban a 0.39-es. Más kérdés, hogy semmi értelme. Ott se lesz kevesebb a basszus (max. ha cust eq.-val lejjebb veszed), csak sz@rabbúl fog szólni.#19886 Pixx96
"Tessék direkt csak neked ... " – ez igazán kedves tőled!
Viszont hidd el, hogy nagyon nem mindegy, hogy a hangszóró szabadon tud-e mozogni (meg van-e a szükséges légrés alatta). Ha mindegy lenne, akkor nem lenne úgy "kiemelve" (azzal a vastag "hurkákkal" az alján." ... a rácsnélkülit (2 van itthon) ... " – van egy offroad változat is?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest