- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19888 üzenetére
Fent a 0,48 FW és direkt kerestem olyan részt ahol a zenénél tisztán hallani hogy a Hangba tisztán halatszik a passzív membrán zörej.
Sima Oluv Outdoor mód 50% hangerőn, Nekem a Edifier hangszóró tisztán átadta valami gond van a hangal.Persze utána mondhatni, szóval néha így halatszik a zörgés kevés zene van ami ezt kihozza de azért van jó pár szám aminél így kellemetlen zajt generál.
Egy Rock zenénél a magas elnyomja ezt ,de főleg "Bass Heavy" disco zenék vagy Minimál zenéknél már többször hallottam a passzív membrán vagy a Woofer torzít le talán? Kicsit a passzív membrán? elérte a korlátait? -
Pixx96
aktív tag
válasz
van különbség persze de rossznak nem mondanám így se bőven van mély így is pedig itt.fullra le van fedve a woofer
van offroad verzió is igen (azért az ördög nem alszik)
kettőt nem cibálok magammal meg a másikra gari sincsen így ugyan mindegy volt ha lesz kedvem nekiállni akkor kap egy akksi upgradet is 18650-es céllák 21700-ra sokkal több ampert bírnak kvázi azonos méretben és feszültség mellett. de már bevárom boombox 4 mit gurít addig nem piszkálom hátha az lesz kari aji magamnak bár kétlem hogy go3 hangzás világával felfog ütni...
-
carl18
addikt
válasz
Itt nem hallod, de néha minimálisan azért érezni!
De nem akartam kockáztatni így ment a 0,48 firmware a hangszóróra.
Marad így, nem akarom a 9,49 Firmware kinyirja a hangszórót mert igen tudtommal ez a DSP határán táncoló firmware, egy felől lehet a Mélynyomó se biztos örül neki.
A másik hogy a akkumulátor idő is lehet jobb lesz kicsivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest