Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- SSD kibeszélő
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19888 üzenetére
Fent a 0,48 FW és direkt kerestem olyan részt ahol a zenénél tisztán hallani hogy a Hangba tisztán halatszik a passzív membrán zörej.
Sima Oluv Outdoor mód 50% hangerőn, Nekem a Edifier hangszóró tisztán átadta valami gond van a hangal.Persze utána mondhatni, szóval néha így halatszik a zörgés kevés zene van ami ezt kihozza de azért van jó pár szám aminél így kellemetlen zajt generál.
Egy Rock zenénél a magas elnyomja ezt ,de főleg "Bass Heavy" disco zenék vagy Minimál zenéknél már többször hallottam a passzív membrán vagy a Woofer torzít le talán? Kicsit a passzív membrán? elérte a korlátait? -
Pixx96
aktív tag
válasz
van különbség persze de rossznak nem mondanám így se bőven van mély így is pedig itt.fullra le van fedve a woofer
van offroad verzió is igen (azért az ördög nem alszik)
kettőt nem cibálok magammal meg a másikra gari sincsen így ugyan mindegy volt ha lesz kedvem nekiállni akkor kap egy akksi upgradet is 18650-es céllák 21700-ra sokkal több ampert bírnak kvázi azonos méretben és feszültség mellett. de már bevárom boombox 4 mit gurít addig nem piszkálom hátha az lesz kari aji magamnak bár kétlem hogy go3 hangzás világával felfog ütni...
-
carl18
addikt
válasz
Itt nem hallod, de néha minimálisan azért érezni!
De nem akartam kockáztatni így ment a 0,48 firmware a hangszóróra.
Marad így, nem akarom a 9,49 Firmware kinyirja a hangszórót mert igen tudtommal ez a DSP határán táncoló firmware, egy felől lehet a Mélynyomó se biztos örül neki.
A másik hogy a akkumulátor idő is lehet jobb lesz kicsivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen monitort vegyek?
- Gombász topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest