- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeadR
tag
válasz
Aprósólyom #19692 üzenetére
Húha, köszi a választ.
+
@Pixx96
@francz'70
@<adamsyk>Így most nem lettem sokkal közelebb a megoldáshoz, bár nagyon túlgondolni sem akarom, minimális összegről beszélünk.
Ha feltételezzük azt, hogy a mirtune nem szól elég szépen, akkor a motion+ és a uboomL basszust nézve, hogyan viszonyul egymáshoz? A xiaomit kvázi kilőttem, mert nem stereo, és nincs rajta jack, plusz gyanítom, hogy nem jobb mint a másik kettő.
Soundcore-nál a refurbished termékek minőségével milyen tapasztalatok vannak? (Szomorú, hogy a motion+ban még nincs benne a partycast, így biztosan nem fogom tudni használni a boom+-szal együtt) -
LeadR
tag
válasz
Aprósólyom #19692 üzenetére
Volt element megam, azt szerettem. De hallottam flipeket, chargeokat, nyilván nincs tévképzetem, hogy a chargeokat meg lehetne közelíteni ebben az ársávban normális minőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest