Hirdetés
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
+ #19679 vampire17
Akkor valószínű célszerű videót készíteni a teljes kicsomagolásról.Story, hogy miért: Egy ideje én megteszem, újracsomagolt vagy használt cuccok vásárlásakor.
Volt, hogy egy ilyen már segítette a gyors ügyintézést egy termék visszaküldésekor, hiszen egy használt monitor kijelzőjén karcolások voltak, ami nem volt feltüntetve a leírásban, de mivel kicsomagoláskor videót készítettem, így pikk-pakk ment. Nem volt felelősség áthárítás, hogy én voltam-e stb...21K-ért Best Buy. Adj hálád AdamSky-nek a linkért.
Olyan nincs, hogy nem fog beválni, mert az egy potens cucc. Van benne egy nagy mély-közép és két csiripelő. A soundcore pedig tényleg jó minőségben tervez/épít, ahogy azt fentebb is írták, de szétszerelős videók is vannak a youtube-on, ha érdekelne az ilyen.
Ha esetleg a gyári hangképek nem tetszenek, akkor pedig az alkalmazásban tudsz konfigurálni sajátot.
Valószínű közeli hallgatásra (kis szoba, asztal) és nagy nappali/szabadtér különböző hangképet/EQ-t igényel majd, de ez ne zavarjon, mert mindegyik rendszer ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Suzuki topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest