Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fery02 #19130 üzenetére
"Amúgy ezt a videót használom mindenhez."
Ennél szvsz. van jobb (ingyenes, nem csak fehér-zaj van benne, és nem agyontömörített forrás)." ... visszaigazolást nézni a termék beregisztrálásáról?"
Az oldal tetején "katt" a kis figurára → My Profile → letekersz az aljára, és a "my product registrations" alatt ott kell legyen a hangszóró. "View registration" → "Warranty Valid Until"#19131 carl18
"Nekem 0.41 a Firmware verzió."
Van már 0.46 is (nekem legalábbis jelezte az app), de én nem izgatom vele magam. Megvárom Oluv új fw.-jét ..." ... sikerült meg találni mi a hiba." – én azt hittem ez világos. Korábban én is írtam, hogy sz*rul váltják a forintot + 1:1-be az Eurót és a Dollárt. Már utóbbin is bukik az ember ...
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #19130 üzenetére
Nekem 0.41 a Firmware verzió. De igen ha fent a legujabb akkor nincs baj az akku is egész nagy.
Earfun Uboom X jó vétel volt az akciós árért különösen meg éri. Alkalmazásba akku töltöttség is százalék pontosan figyelhető.
Ha kell szimpla Bluetooth hangszóró outdoor módba Kültéren is tud partit csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Képregény topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gigabyte alaplap topik
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Megaport gaming pc + billentyű
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged