Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Dorian #19043 üzenetére
"Nem értem itt az órat." – a legszebb, hogy én se
Nem tudom, hogy honnan vettem az órás vezérlést. Mind1, hagyjuk!
" ... h a HIIT edzéshez legyen valami ami adagolja az ütemet."
Igen, erre írtam a "csak"-os példát. A jó (!) mélyekhez zsebbe kell nyúlni. "Kopogósat" persze már lehet (még) olcsóbban ...Ilyen budget kategóriában, a W-KING hangszóróit szokták csipázni a népek (carl18, neked milyen van/volt? Melyiket is ajánlanád?)
Nézd meg W-KING D8 mini-t vagy W-KING D8-at (használtan). Én – ha szűk a keret – inkább néznék valamilyen használt cuccot, mint újat.A Xiaomi Sound Outdoor nevében benne van ugyan az Outdoor, de az inkább a sütögetés közben szóljon valami vagy a hátizsákra akasztós kategória. Szerintem.
FYI (nem az én hirdetésem eskü): Tronsmart Halo 100
Nem vagyok a Tronsmart-ok nagy rajongója, de a célra 100× inkább ez, mint 2 Xiaomi ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- EAFC 25
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest