Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
válasz
Janusz001
üzenetére
Az UPS most is alkotott egyébként. Múlthéten csütörtökön rendeltem meg a boom2-t. Vele párhuzamosan egy liberty4-et is. Sőt, ha úgy nézzük, azt hamarabb pár perccel. Külön kellett rendelnem, mert úgy jött ki jobban a kupon. A boom2 meg is érkezett hamar. Rá következő hét kedden. A kis fülest valahol elkavarták, mert jött az e-mail a soundcoretól, hogy nem vettem át. Hiába hívtam a UPS-t, semmit nem tudtak mondani. Aztán csütörtökön hazafele munkából, belebotlottam a lépcsőre ledobva. Se értesítés, se telefon, se semmi. Vicc a UPS. Szerencsére megérkezett, sértetlenül és másnak sem tetszett meg a doboz az utcából
Hogy a Boom2-ről is mondjak valamit, péntek óta hallgatom folyamatosan, és egyre szebben szól. Biztos kell neki pár óra, mire bejáratódik. Mint múltkor említettem, nincs sima Boom-om összehasonlítani, csak egy motion plus. A motion plusom száműzve lett a dolgozóba monitor alá, ez lesz a mostani hurcolós, mindenhol hallgatós. Ismerősnek van xtreme 4, és ő csodálja a hangját. Mondta is, inkább ilyet vett volna kettőt, és még maradt is volna neki sörre való 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 3D nyomtatás
- XPEnology
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- SörcsaPH!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hogy a Boom2-ről is mondjak valamit, péntek óta hallgatom folyamatosan, és egyre szebben szól. Biztos kell neki pár óra, mire bejáratódik. Mint múltkor említettem, nincs sima Boom-om összehasonlítani, csak egy motion plus. A motion plusom száműzve lett a dolgozóba monitor alá, ez lesz a mostani hurcolós, mindenhol hallgatós. Ismerősnek van xtreme 4, és ő csodálja a hangját. Mondta is, inkább ilyet vett volna kettőt, és még maradt is volna neki sörre való