Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SamsungRoli
üzenetére
Én Tronsmart-ot nem vennék. Még nagyon olcsón se. Persze lehet úgy nézni, hogy gombokért adják, de ha utána nem szeretem majd hallgatni, akkor mit ér az, hogy "ingyen kaptam"? Másképp: az az igazán drága cucc, amit nem szeretsz.
A T7 egy mono hangszóró, míg az M300 sztereó is lehet. Nem vagyok oda a Soundcore új hangszóróiért, de ez a 300-as kivételt képez. Ha szükségem lenne ilyen kicsi / hátizsákos / strandos hangszóróra, biztos ezt venném.
Az eu.soundcore-on úgy látom van egy gyenge -4,50€ kedvezmény, amit egy "új belépős" regisztrációval még lejjebb lehet vinni (-8,54€). Így se mondanám olcsónak - pláne a Boom-hoz képest (72.67€ vs. 76.95€), de ha a méret és a hordozhatóság fontos(abb), akkor annak úgy tűnik ez az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest