- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED monitor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SamsungRoli #16107 üzenetére
Én Tronsmart-ot nem vennék. Még nagyon olcsón se. Persze lehet úgy nézni, hogy gombokért adják, de ha utána nem szeretem majd hallgatni, akkor mit ér az, hogy "ingyen kaptam"? Másképp: az az igazán drága cucc, amit nem szeretsz.
A T7 egy mono hangszóró, míg az M300 sztereó is lehet. Nem vagyok oda a Soundcore új hangszóróiért, de ez a 300-as kivételt képez. Ha szükségem lenne ilyen kicsi / hátizsákos / strandos hangszóróra, biztos ezt venném.
Az eu.soundcore-on úgy látom van egy gyenge -4,50€ kedvezmény, amit egy "új belépős" regisztrációval még lejjebb lehet vinni (-8,54€). Így se mondanám olcsónak - pláne a Boom-hoz képest (72.67€ vs. 76.95€), de ha a méret és a hordozhatóság fontos(abb), akkor annak úgy tűnik ez az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest