- Melyik tápegységet vegyem?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
válasz
carl18 #15570 üzenetére
Na ha már üzemidő! Ez is azért akkor egy plusz pont a blitzwolfnak (WA3 PRO 120W).
tesztvideó alapján: "ütős dizájn, páratlanul jó hangzás. a brutálisan nagy 16.000 MAh akkumulátora 50% hangerő kikapcsolt világítás ~15 óra, bekapcsolt világítással ~12 óra.
de valójában kis hangerőn ennek többszöröse is összejön és még 30% hangerőn is összejön kb. 30 óra és a 30% már bőven elég lehet a napi szintű használathoz is. van powerbank funkció is és tényleg működik, akkor is ha használatban van. persze a hangzás fontosabb és hangzás tekintetében kivételesen jól sikerült, tiszta hangzással, jó basszussal, jó magas hangokkal. extra: TWS, powerbank funkció, memóriakártya és pendrive használat, amelyek által önálló lejátszóként is használható. az üzemideje egészen jó a kapacitásához képest, még nagyon nagy hangerőn is sok-sok órát bírja egy feltöltéssel " -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #15570 üzenetére
"Szép dolog hogy ekkorát hazudnak." - ma már minden gyártó kamuzik. Hol kisebbet, hol nagyobbat. Én legutóbb a Zenfone 10-en akadtam ki, mert nagyon nem úgy néz ki, mint a stock fotókon (vagyis grafikákon).
A hangszóróknál maradva ...
Nem semmi, ami a Soundcore X600 körül megy. Vagy csak nekem tűnik úgy, minden, de minden reviewer (köztük olyanok is, akiknek úgy többé-kevésbé adtam eddig a szavára) Istenítik, miközben nem más, mint egy erősebb / hangosabb Motion+.
Már Alan is csinált ezzel kapcsolatban egy videót, mert ő sem értette, hogy egy ilyen átlagosnak mondható hangszórót, hogy az égbe tud mindenki Isteníteni?
Kicsit elkezdtem aggódni a márka miatt ... -
silver10
aktív tag
válasz
carl18 #15570 üzenetére
„Igen, talán Direkt hordozhatóság végett ilyen alacsony a súlya a Motion Boom Plusnak.
Bár méretileg már nem az a kategória amit egy hátizsákba belerakol."Valahogy így. Én úgy fogalmaznék, hogy nincs diszkrét hordozási lehetőség, tok, vagy hátizsák. Viszont a hordszíjjal elég egyszerű. Úgyis csak szabadtéri banzájkor viszem, (speciel én), annyi belefér olyankor. Üdüléskor, wellnessezéskor meg Motion+t a kis tokjában. Az nagyon kompakt, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Revolut
- Anime filmek és sorozatok
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest