- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
betegphiu
senior tag
válasz
Pixx96 #15251 üzenetére
3 Soundcore termékem is van. egy motion +, egy Ravne neo (trance go), és egy agybadugós fülhallgató - life dot 2.
Csak jókat tudok írni mindháromról. Dj vagyok így valamennyire értek a jó hangzáshoz
Motion plustól nem kell várni szobát rengető mélyeket,hisz a mérete miatt ez lehetetlen. viszont normális - nem dobozhangú basszusa van, kristálytiszta magas és középtartomány és egy szobába bőven elég hangerő. még tv-hez csatizva filmezni is jó ! -
borbar
tag
válasz
Pixx96 #15251 üzenetére
Két Motion+ gazdájaként csak jót tudok, és akarok is mondani az Anker Soundcore termékekről. TWS-ben hallgatom őket, tiszta, valóban minőségi hangzás.
Hogy a mélyek? Leginkább lakásban hallgatom, így ott tökéletes, nem kell több mély. Talán kétszer vittem kerti partira, de ott sem vittel el a szél a hangját. Charge 3-t és 4-st hallgattam, mielőtt a Miton+okat megvettem, azoknál sokkal jobb, szebben szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest