Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
®abstract®
üzenetére
Itt írtam róla korábban. Én 2019. 06. hóban vettem, igaz most volt közel egy év kényszer pihenője. Javasolták, hogy mit cseréljek ki az alaplapon. Minden mindegy alapon megpróbáltam, nem sikerült. Onnantól egyáltalán nem működött. Alkatrészt nem lehet kapni hozzá, kérdeztem a gyártót is, ők sem tudtak segíteni. Így maradt az, hogy figyelem az aprót hátha valaki felrak olcsón egy hibás példányt, aminek más baja van, mint az enyémek. De nem nagyon jött össze. Mivel azon kívül a forrasztáson kívül, amit én rontottam el rajta, nem tudtam mi baja lehet, ezért egy komplett alaplap csere lett volna az ésszerű javítás, ha lehetne kapni hozzá. Ezzel most szerencsém lett 😀
Van mellette egy Motion Boom, mert ugye valamit kellett venni, mikor a Doss elromlott. De valahogy az nem jött be annyira. Az tény hogy sokkal erőteljesebb, teltebb mélyeket tud, viszont a Doss nekem sokkal szebben, tisztábban szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Revolut
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest