- Plazma TV topic
- Egy OEM prezentálta az AMD és az Intel egyes útiterveit
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #14234 üzenetére
én alapból úgy indítom el mindig a zenét, hogy a telón alacsonyra van állítva a hangerő, hogy véletlenül se kezdjen el üvölteni a hangszóró
Pont ezért én is mindig így állítom be vagy indítom el, de hiába, úgy ahogy írod kb. 50% on, (érzésre még kicsit talán több is) szólal meg, de figyelembe véve a hangerejét, nekem ez már nagyon hangos.Próbáld már ki légyszi, hogy alacsonyra teszed telón a hangerőt és bekapcsolod a hangszórót BT-on, hogy úgy marad-e a hangerő vagy így is kb.50%- on kezdi.
Nálam megy a hangerőszinkron, de hiába, bt-on bekapcs után mindig így indul
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #14234 üzenetére
" ... ha maximum hangerőre állítom, kikapcsolom, majd újra bekapcsolom, akkor visszaáll ... "
Mi ez a hangerő mizéria? A telefonod v. a hangszóró nem tudja a hangerő szinkront? Esetleg te direkt kikapcsoltad?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest