- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Én is pont azért adtam el a Motion Boomot mert lehet mély volt a basszus de nem volt olyan erős mint amit akartam.
Nálam mondjuk nem volt torzítás de úgy el voltam én vele.
És mikor a Dockinom ellen mértem, nem éreztem mélyebbre ment volna.Én a Dockin azért tartottam meg mert annál azért határozottan erősebbnek éreztem a basszust. Nyilván nem olyan lágy mint a Motion Boom Basszusa sokkal nyersebb stb.
Dockin D Fine With Minimal music! Bluetooth hangszóró teszt.
Teljes hangerőn is szépen kitartotta a basszust.
Dockin D Fine Plus (Max Volume) Super Bass!
0:50-nél a hangszóró fölé tartom, sarokba azért érezni van basszus bőven.Esetleg akkor a Dockin D Fine?
De állitólag a W-King X10 is jót alkotott.
Az is lényegesebb több basszust produkál mint a Motion Boom emberek véleménye alapján.Mindig arra voltam allergiás ha teljes meghangerőn megszünt a basszus. A Motion Boom kicsit hangosabb volt mint a Dockin, de teljes hangerőn egyáltalán nem éreztem a basszus jelenlétét.
És Hiába játszottam EQ-val már nem igen tudtommal javítani.Alan mikor D Fine 2 mérte a Motion Boom ellen ö is azt írta. 70-80% hangerő fölött már a Dockin írányába mozdul a mérleg.
Mert ott jelentösen több a basszus.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest