Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
szab120 #13600 üzenetére
Most kaptam e-mailben, google fordította németről:
"
Szia Soundcore rajongó!
Köszönjük, hogy megvásárolta a Soundcore Motion Boom Plus early bird kódot. Az exkluzív kódnak 2022. május 30-án kellett volna megérkeznie. Sajnos a kis, váratlan szállítási késések miatt egy kicsit késésben vagyunk a kóddal. Garantáljuk azonban: Csapatunk a probléma megoldásán dolgozik, és amint a Soundcore Motion Boom Plus újra elérhető lesz, elküldjük a kódot, ahogy ígértük! Feltételezzük, hogy ez nem tart tovább 10 napnál.
Elnézést kérek a késésért. Ügyfélszolgálati csapatunk természetesen mindig készséggel áll rendelkezésére, ha bármilyen kérdése vagy javaslata van.
Még egyszer köszönöm a Soundcore csodálatos támogatását.
Melegszívű üdvözlet,
A Soundcore csapatod
"Hát csak felhívtam őket azért, és Jürgen is ezt mondta, szerencsére beszélt angolul
Azt javasolta, hogy azért jelezzem a supportnak e-mailben, hogy nem kaptam kódot, és, hogy komolyak a szándékaim, mert abból adódott a gond állítólag, hogy túl sokan rendelték meg a speakert. Garantálni nem tudta, de reálisan nagy esély van arra, hogy 10 nap múlva hozzá lehet jutni a cucchoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3547,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest