- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz Aureal #13402 üzenetére
Volt maxsound plusom, imádtam azt is, de mély már nem volt benne nagy hangerőn. A motion plus nyomába se ér, nincs az az EQ hozzá, ne várj rá, ha ez a terved, menj a motion+-ra inkább, nem fogd megbánni. Amúgy jól be van állítva gyárilag, szépen szól, csak pici a tribit. Persze a xb12-ot azért überelni tudja az is, az biztos.
Az, hogy mai csirke, nem mai csirke, itt nem sokat jelent, a fizikát nem tudod megerőszakolni, ha feljebb akarsz lépni, muszáj méretet váltani. A tribit 600g, a motion+ 1kg, a motion boom már 2 kg.
A motion + már nem lesz sokkal jobb frissítéssel se, nincs mit fejleszteni rajta, elérte a határait. A motion boom se lesz már sokkal mélyebb, egyedül a hangzásán lehetne javítani 2 magas sugárzóval, de az már nem fér el sehol, akkor már méretben is nőnie kellene.
Nem tudom, érted-e mit akarok mondani, de sztem vedd a motion +-t, nem sokkal nagyobb a tribitnél, fizikailag, ugyanolyan könnyen hordozható, és jobban szól sokkal. Sw frissitestől nem kell csodákat várni
Új hozzászólás Aktív témák
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest